Menu

Vakantieproject 2019 - 2019047

Vacature

Functiebeschrijving

 

Voor ons vakantieproject 2019 zoeken wij enthousiaste vakantiemedewerkers!

Wij zijn Prinsenstichting en onze hoofdlocatie is in Purmerend. Wij verlenen diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. In onze vakantieprojecten bieden wij vakantiemogelijkheden aan thuiswonende kinderen en jongeren tot 20 jaar. Deze vakanties worden georganiseerd in een vakantiepark in Andijk of in een aangepaste woonvoorziening in Purmerend. Het vakantieproject is van 12 juli tot en met 2 augustus.

 

Vakantieproject Purmerend:De woning biedt plaats aan maximaal 10 kinderen en jongeren. De taken zijn zowel begeleiden als verzorgen van de deelnemers, organiseren van uitstapjes en activiteiten. De meeste kinderen hebben begeleiding nodig bij hun verzorging.
Er wordt gewerkt met vroege-, dag- en late diensten.

 

Vakantieproject Andijk: Prinsenstichting huurt een aantal bungalows in een vakantiepark. Elke bungalow heeft ruimte voor maximaal 6 kinderen en jongeren. Taken: Zowel begeleiden als verzorgen van kinderen en het organiseren van uitstapjes en activiteiten. Je bent dag en nacht aanwezig in een aaneengesloten periode van 3, 4 of 7 dagen.

 

Wie zoeken wij?

Heb je een diploma  Z-verpleegkundige, HBO-V, MBO-SPW of vergelijkbaar of ben je nog bezig hiermee en heb je wel enige ervaring, dan zijn wij op zoek naar jou. De voorkeur gaat uit naar medewerkers die voor minimaal 1 week beschikbaar zijn en meerdere diensten achter elkaar kunnen invullen.

 

Wat bieden wij jou?

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en de opgedane ervaring, in FWG25 en er is een passende reiskostenvergoeding.

 

Informatie?

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Anoeska Bodmann, telefoon 06-12276650 of Alice Butter, telefoon 0299-459540. Uitgebreide informatie vind je op onze website: www.prinsenstichting.nl

 

Interesse?

Solliciteer voor 1 juni 2019 via onze website op deze vacature.

Het vacaturenummer is 2019047

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, doorplaatsing/overname van wervingsteksten is niet toegestaan.

Publicatiedatum: 28 maart 2019 15:33