Menu

Orthopedagoog/basis psycholoog - 2019011

Vacature

Functiebeschrijving


Prinsenstichting ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland. Prinsenstichting gaat er van uit dat ieder mens recht heeft op een zinvol leven. Een leven waarin je je veilig, gezond, gelukkig en gewaardeerd weet, met dierbaren om je heen. Bij Prinsenstichting willen we onze cliënten ondersteunen om dit eigen leven in de samenleving vorm te leren geven en te leiden. Dat doen we samen met ouders, verwanten en andere vertrouwenspersonen van cliënten. We werken met hen in een driehoek en hebben aandacht voor de continuïteit en kwaliteit van de ondersteuning.

De gedragskundige zorg bij Prinsenstichting wordt geleverd vanuit de afdeling Zodiak. We zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en doortastende orthopedagoog/psycholoog.

Wij zijn per direct op zoek naar een

ORTHOPEDAGOOG/ BASIS-PSYCHOLOOG

 (28-36 uur)

 

De werkzaamheden van de orthopedagoog/basis-psycholoog zijn ten behoeve van de cliënten die intramuraal wonen: Je ondersteunt medewerkers bij het vormgeven van de begeleiding, levert een bijdrage aan de diagnostische beeldvorming, teamscholing, pedagogische coaching en heb je onder­steunende gesprekken met cliënten en hun verwanten voor zowel wonen als dagbesteding. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van zowel ons team, de teams waar je mee samenwerkt en aan de organisatie. Ook ben je betrokken bij brede implementatie van de ondersteuningsvisie en interne scholing op diverse gebieden van medewerkers.
Je bent hierbij verantwoordelijk voor je eigen caseload en werkt intensief samen met naaste collega’s, regiomanagers en persoonlijk begeleiders. Je maakt deel uit van een team waarbinnen interdisciplinair wordt samengewerkt met medische- en paramedische disciplines.
Je werkt in de regio Weidevenne in Purmerend en bent verantwoordelijk voor verschillende type dienstverleningen/woningen en een gevarieerde cliëntpopulatie met uitdagende (complexe) problematiek.

Mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling binnen het team is aanwezig.

Jouw Profiel

  • Een afgeronde universitaire opleiding tot orthopedagoog of psycholoog;
  • Affiniteit en ervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking;
  • Kennis over o.a. autisme, sociaal-emotionele ontwikkeling en Gentle Teaching zijn een pré;
  • Beschikken over een basisaantekening diagnostiek van het NIP/NVO;
  • Uitstekende sociale vaardigheden; capaciteit om verbinding te creëren tussen de verschillende systemen (cliëntsystemen/teams/dagbesteding/etc.);
  • Goede uitdrukkingsvaardigheden zowel in schrift als woord;
  • Kan vanuit een taakfunctieomschrijving goed vasthouden aan eigen taken en verantwoordelijkheden
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • In bezit van rijbewijs en auto zijn een pré.

 

WIJ BIEDEN

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 60.

De aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

 

INFORMATIE

Als je meer wilt weten over functie of werkplek kun je bellen met Anke Valent (manager Zodiak - 0646763221 a.valent@prinsenstichting.nl). Voor meer informatie over Prinsenstichting kijk je op www.prinsenstichting.nl.

 

HEB JE INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Graag ontvangen we je sollicitatiebrief en CV voor 31 januari 2019. Als je al bij Prinsenstichting werkt, solliciteer dan via Afas Insite.
Wil je graag bij Prinsenstichting werken, solliciteer dan via de link op www.prinsenstichting.nl.

Vacaturenummer: 2019011


Publicatie datum: 10 januari 2019 13:57

Acties