Menu

GZ-psycholoog Zodiak, 2018152

Vacature

Functiebeschrijving

 

 

Ben jij een GZ-Psycholoog met verbindende kracht?

 

 

Behandelcentrum Zodiak is op zoek naar jou!

per oktober 2018 i.v.m. zwangerschapsvervanging

28 uur per week (meer/ minder uren in overleg)

langere aanstelling (in overleg)

 

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en doortastende GZ-psycholoog voor het verrichten van zowel diagnostiek als behandeling van een heel diverse cliëntenpopulatie.

 



 


Prinsenstichting en Behandelcentrum Zodiak

Prinsenstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland, werkend volgens de visie Gentle Teaching. Behandelcentrum Zodiak is een succesvol onderdeel van Prinsenstichting en is er voor alle diagnostiek- en behandelvragen van mensen met een verstandelijke beperking (of beneden gemiddeld intelligentieniveau) en hun naasten, die een gespecialiseerd antwoord nodig hebben. Voor een zo goed mogelijk antwoord werken we interdisciplinair samen in een team met onder andere een klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psychologen, IMH-specialisten, Pedagogisch psychologisch assistenten(PPA), een seksuoloog, vak therapeuten (PMT, drama, muziek), artsen Verstandelijk Gehandicapten (AVG), paramedici (logopedisten, fysiotherapeuten, SI-specialisten) en consulent medisch specialisten.

 

Werkzaamheden

Je verricht je werkzaamheden in een jong, sterk en ambitieus interdisciplinair team. In een uitdagende en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Het dienstverband is tijdelijk met vooruitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid. Mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling binnen het team is aanwezig.

De werkzaamheden van de GZ-psycholoog binnen het behandelcentrum:

·         Regie voerend behandelaar (inhoudelijk regiebehandelaar);

·         individuele- en groepsbehandeling;

·         psychodiagnostisch onderzoek;

·         begeleiden/superviseren van IOG’ers (intensieve orthopedagogische gezinsbehandeling);

·         werkbegeleiding geven aan onze basispsychologen/orthopedagogen en collega’s in opleiding.

 

Wij vragen

·         Een afgeronde universitaire opleiding tot orthopedagoog/psycholoog;

·         Een BIG-registratie tot GZ-psycholoog;

·         Affiniteit en ervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking;

·         Kennis over o.a. autisme, sociaal-emotionele ontwikkeling en hechting zijn een pré;

·         Kennis van of ervaring met diverse vormen van psychotherapeutische behandeling is een pré

·         Uitstekende sociale vaardigheden; capaciteit om verbinding te creëren tussen de verschillende systemen (cliëntsystemen/school/hulpverleners/etc.);

·         Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;

·         Een daadkrachtige persoonlijkheid en je kunt goed methodisch werken.

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG-functiegroep 65. De aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van het zwangerschapsverlof (1 oktober 2018 tot medio maart 2019) met uitzicht op verlenging.

 

Informatie

Wil je meer weten over functie of werkplek, neem dan contact op met Marieke Vermeulen, GZ psycholoog (06-2096 0168, m.vermeulen@prinsenstichting.nl) of Désirée Martius, klinisch psycholoog-psychotherapeut, (06- 1227 9705, d.martius@prinsenstichting.nl). Voor meer informatie over Behandelcentrum Zodiak kijk je op https://www.prinsenstichting.nl/behandelcentrum.


 

 

Interesse?

Graag ontvangen we vóór 1 september 2018 je motivatiebrief en cv. Solliciteer via de vacature op https://www.prinsenstichting.nl/werken-bij-prinsenstichting. In september zullen selectiegesprekken plaatsvinden.

 

 

 

Purmerend, augustus, vacature 2018152

Publicatie datum: 2 augustus 2018 15:37

Acties