Menu

GZ-psycholoog IOG, 21018151

Vacature

Functiebeschrijving

 

Wil jij je verbindende kracht inzetten voor gezinnen?

 

Behandelcentrum Zodiak is op zoek naar een GZ-Psycholoog voor de behandeltak IOG

(24-36 uur, in overleg vast te stellen uren en werkdagen)

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en doortastende GZ-psycholoog voor Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling van een heel diverse cliëntenpopulatie.

 


 

Prinsenstichting en Behandelcentrum Zodiak

Behandelcentrum Zodiak is een onderdeel van Prinsenstichting, een brede zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland, werkzaam volgens de visie van Gentle Teaching. Behandelcentrum Zodiak is al jarenlang een succesvol onderdeel van Prinsenstichting en is er voor alle diagnostiek- en behandelvragen van mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten, die een gespecialiseerd antwoord nodig hebben. Voor een zo goed mogelijk antwoord werken we interdisciplinair samen in een team met onder andere een klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psychologen, IMH-specialisten, Pedagogisch psychologisch assistenten(PPA), een seksuoloog, vak therapeuten (PMT, drama, muziek), artsen Verstandelijk Gehandicapten (AVG), paramedici (logopedisten, fysiotherapeuten, SI-specialisten) en consulent medisch specialisten.

Behandelcentrum Zodiak biedt onder ander IOG (Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling). De (HBO, HBO+) gezinsbehandelaren werken onder regie van de GZ-psycholoog in gezinnen (waarvan minimaal 1 gezinslid een verstandelijke beperking heeft) aan gezins- en/of opvoedingsproblematiek. Als GZ-psycholoog werk je nauw samen met de gezinnen, de IOG-ers, andere disciplines binnen en buiten de eigen organisatie, de jeugdteams etc. Alles staat in het teken van het creëren van een veilig gezinsklimaat waarbinnen het kind zich optimaal kan ontwikkelen op alle domeinen binnen zijn mogelijkheden. De GZ-psycholoog is de systemisch en systematisch werkende spin in het web, je doet wat nodig is en hebt hier veel vrijheid in!

 

Werkzaamheden

Je  werkt als GZ-psycholoog voor  de gezinnen die IOG ontvangen. Je ondersteunt IOG-ers bij het vormgeven van de behandeling, levert de diagnostische beeldvorming en pedagogische coaching. Je voert ouderbegeleiding uit waar dit een gespecialiseerde meerwaarde heeft. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van zowel ons team, de teams waarmee je  samenwerkt en  de ambitieuze en volop in ontwikkeling zijnde organisatie. Ook ben je betrokken bij brede implementatie van de ondersteuningsvisie en interne scholing op diverse gebieden van de IOG-ers. Daarnaast bestaan ruimte mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
Je bent hierbij verantwoordelijk voor je eigen caseload en werkt intensief samen met naaste collega’s en IOG-ers. Je maakt deel uit van een team waarbinnen interdisciplinair wordt samengewerkt met medische- en paramedische disciplines.

Je geeft werkbegeleiding/supervisie aan onze basispsychologen/ orthopedagogen en collega’s intramuraal.

 

WIJ VRAGEN

·         Een afgeronde universitaire opleiding tot orthopedagoog/psycholoog;

·         Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;

·         Affiniteit en ervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking;

·         Kennis over o.a. autisme, sociaal-emotionele ontwikkeling, hechting, persoonlijkheidsproblematiek zijn een pré;

·         Kennis van of ervaring met diverse vormen van psychotherapeutische behandeling is een pré;

·         Uitstekende sociale vaardigheden; capaciteit om verbinding te creëren tussen de verschillende systemen (cliëntsystemen/school/hulpverleners/etc.);

·         Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;

·         Een daadkrachtige persoonlijkheid en je kunt goed methodisch werken.

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG-functiegroep 65. De aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Informatie

Wil je meer weten over functie of werkplek, neem dan contact op met Marieke Vermeulen, GZ psycholoog (06-20960168, m.vermeulen@prinsenstichting.nl) of Judith van Dijk, GZ psycholoog (06-23136102, j.vdijk@prinsenstichting.nl). Voor meer informatie over Behandelcentrum Zodiak kijk je op https://www.prinsenstichting.nl/behandelcentrum.

 

Interesse?

Graag ontvangen we vóór 1 oktober 2018 je motivatiebrief en cv. Solliciteer via de vacature op https://www.prinsenstichting.nl/werken-bij-prinsenstichting. Voor GZ-psychologen bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend een dagdeel mee te lopen.

In oktober zullen selectiegesprekken plaatsvinden. Wanneer voor sluitingsdatum geschikte kandidaten zijn geselecteerd bestaat de mogelijkheid dat er eerder gesprekken plaats vinden.

 

 

 

Purmerend, augustus 2018, vacaturenummer 2018151.

Publicatie datum: 2 augustus 2018 15:36

Acties