Menu

Gedragsdesk./GZ-psycholoog/Orhopedagoog - 2019055

Vacature

Functiebeschrijving


Gedragsdeskundige /
GZ-psycholoog / Orthopedagoog

(24-36 uur)

Puzzelaar,
die de juiste verbindingen legt

 

Wat bieden wij?

 • Puzzels waarin jouw enthousiasme, energie en actieve houding onmisbaar zijn. Deze benut je in jouw ondersteunende en sturende rol richting de teams, persoonlijk begeleiders en regiomanagers. Samen kunnen jullie vliegen. De vrijheid en mooie successen die dat oplevert, zijn waanzinnig.
 • Je mag regie nemen in complexe situaties. Gelukkig denk jij altijd in mogelijkheden en ben je besluit- en slagvaardig. Of het nu een legpuzzel is van 5 stukjes of van 1000 stukjes. Jij maakt hem compleet.
 • Een gouden kans om onderdeel te zijn van een enthousiast en professioneel team.
 • Diagnostische beeldvorming, teamscholing en individuele behandeltrajecten. Hier leren we elke dag! Is dat voor jou niet genoeg? Dan kun jij je hart ophalen met de scholingsmogelijkheden. Zo zijn er opleidingsplekken tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist.
 • Fiscaal voordeel op de reiskosten voor je woon-werkverkeer of je nieuwe fiets, eindejaarsuitkering, vakantiegeld en recht op onregelmatigheidstoeslag (ORT). En korting bij enkele zorgverzekeraars.
 • Boost voor je vitaliteit: extra vrije uren om je duurzame inzetbaarheid te bevorderen, fiscale voordelen op bijv. jouw sportabonnement en kledingmerken in deze regio.

Wat bied jij?

 • Jij weet raad met (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek. Het zijn de kleine stukjes die de afbeelding van de puzzel compleet maken. Jouw humor en relativeringsvermogen zijn hierbij succesfactoren.
 • De psychologie achter gedrag kent voor jou geen geheimen. Het is een samenspel van doen en laten. Het gedrag van mensen begrijpen, voorspellen, verklaren en ontwikkelen. Jij doet niets liever! En bent dus eigenlijk de voorloper van de digitale emotieradar.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van zowel het gedragsdeskundige team als de teams waar je mee samenwerkt en aan de bredere organisatie. Ook ben je betrokken bij brede implementatie van de ondersteuningsvisie en interne scholing op diverse gebieden van medewerkers.
 • Een afgeronde universitaire opleiding tot orthopedagoog of psycholoog. Bij voorkeur beschik je over een basisaantekening diagnostiek van het NIP/NVO.
 • In deze vrije functie is thuiswerken/flexibel werken allemaal mogelijk, als dinsdag een vaste werkdag is. Een laptop en smartphone zijn niet overbodig. Die krijg je daarom van ons ter beschikking. En omdat je nooit weet hoe een dag loopt, is het handig als jij zelf een auto en rijbewijs hebt.
 • Je bent op korte termijn beschikbaar om als Gedragsdeskundige, GZ-Psycholoog of Orthopedagoog bij ons aan de slag te gaan.


 

Wie zijn wij?
Prinsenstichting ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland. We zijn een organisatie met lef! We vertrouwen op ieders inzet en leren van elkaar. Gentle Teaching is de basis in de omgang met onze cliënten. Vanuit de verbondenheid die hierbij ontstaat, geven we samen vorm aan de kwaliteit van leven. Het team gedragsdeskundigen is onderdeel van de afdeling Zodiak.

Toon jouw lef!
Stuur een e-mail naar werkenbij@prinsenstichting.nlwaarom jij de persoon bent die wij zoeken! Het eerstegesprek is met twee gedragsdeskundigen. Het tweede gesprek is een matchingsgesprek met een gedragsdeskundige en de regiomanager.

 

Wil je eerst meer weten over de functie of een dag(deel) meelopen om kennis te maken met ons team en het werkveld? Bel dan gerust met gedragsdeskundige Anne Tromp. Je kunt haar telefonisch bereiken via
06-13941782 of per mail:
a.tromp@prinsenstichting.nl.

 

Vacaturenummer: 2019055

Publicatiedatum: 3 april 2019 10:28