Menu

Cliëntbegeleiders KWP 14, vac.nr. 2019008

Vacature

Functiebeschrijving

Cliënten en medewerkers van Kwadijkerpark 14 in Purmerend zijn op zoek naar enthousiaste

CLIËNTBEGELEIDERS

voor 66,67-88,89% (24 uur - 32 uur per week)

“Ik ben Cees en woon op Kwadijkerpark 14. Ik hou van muziek, ben DJ en speel mooi piano, orgel en drums. Dit doe ik ook in de Pretband, de huisband van Prinsenstichting. Mijn voorkeur gaat uit naar (het liefst vrouwelijke) begeleiding die van aanpakken houdt, humor heeft en stevig in zijn of haar schoenen staat. Kwadijkerpark 14 is hartstikke leuk om te wonen en te werken. Lijkt het je wat, kom dan bij ons werken”

Kwadijkerpark 14 is een woning waar 5 cliënten wonen met een zeer intensieve begeleidingsvraag. Het niveau van functioneren van de cliënten is divers. Daar waar de één afhankelijk is van de begeleider, is de ander, zoals je hierboven leest, lid van een huisband en bespeelt deze diverse instrumenten.
Een aantal cliënten wordt grotendeels vanuit hun eigen zit/slaapkamer begeleid. Binnen de woning is een crisisplek gesitueerd. Dit betekent dat er regelmatig een nieuwe (externe) cliënt wordt opgenomen. Uitgangspunt in het werk is het aangaan van de relatie met cliënten, het bieden van veiligheid en het werken aan een vertrouwensband. Een aantal cliënten krijgt individuele dagbesteding, dit wordt deels geboden door medewerkers van de woning. In de begeleiding wordt gebruik gemaakt van de methodiek van Gentle Teaching.

Wat heb je nodig om bij ons te werken?
Een diploma van een relevante opleiding en/of ervaring in de zorg heeft een sterke voorkeur. Je bent een no nonsens type die uitgaat van mogelijkheden, een sparringpartner is voor collega’s, zegt wat hij bedoelt en zaken bespreekbaar maakt. Die houdt van aanpakken en tegen een stootje kan.
Een collega die meerwaarde geeft aan het leven van de cliënten, oog heeft voor detail en gedrag kan lezen, interpreteren en daarop acteren.

Wat kunnen wij jou bieden?
Je mag werken in een team met ambitie en waar je kunt vertrouwen op collega’s. Waar ruimte is om samen op zoek te gaan naar het antwoord op de vraag: “Waar worden onze cliënten gelukkig van en wat kunnen wij daaraan bijdragen?” Werken in een team waar men zegt wat men bedoelt en waar het mogelijk is om je leerpunten te bespreken. Intervisie en bijscholing horen hierbij.
Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg, de functie cliëntbegeleider is ingedeeld in FWG 35. Inpassing in de schaal is afhankelijk van ervaring.

Informatie?
Wil je meer weten over deze functie en werkplek, bel dan met Kristel Fontijne of Bob van Houten, beiden werkzaam op Kwadijkerpark 14, tel. 0299-459214.

Ben je muzikaal? Creatief? Of van alle markten thuis? Reageer dan snel!

Als je bij Prinsenstichting werkt solliciteer je via Afas Insite.
Wil je graag bij Prinsenstichting werken? Solliciteer dan via
www.prinsenstichting.nl. 
Vacaturenummer 2019008

 

Januari 2019

Publicatie datum: 7 januari 2019 12:09

Acties