Menu

Cliëntbegeleider Seevancksweg 94 - 2019039

Vacature

Functiebeschrijving

 

                                                                                                   

Voor regio 5, de Seevancksweg 94 in Oosthuizen,zijn wij op zoek naar een enthousiaste cliëntbegeleider ter vervanging van zwangerschap (1 juli tot 31 oktober).

 

CLIËNTBEGELEIDER

28.8 uur per week, dit is 80%

 

De Arendshoeve, liggend aan de Seevancksweg in Oosthuizen, is gerealiseerd in april 2016. Binnen Prinsenstichting staat de locatie bekend onder de naam Seevancksweg. Binnen de Seevancksweg zijn drie woongroepen gehuisvest met verstandelijk gehandicapte volwassenen. Op het terrein van de Arendshoeve staat tevens een dagbestedingsgebouw. Hier wordt werk- en dagbesteding geboden aan zowel cliënten van de Seevancksweg als aan externe cliënten. Het team van dagbesteding en de drie teams (drie woongroepen) werken nauw samen.

Binnen de woongroep Seevancksweg 94 wonen 8 cliënten. De groepssamenstelling bestaat uit 4 dames en 4 heren in de leeftijd variërend van 38 tot 53 jaar, functionerend op laag-midden niveau. De cliënten hechten veel waarde aan gezamenlijke momenten. Daarnaast zijn verwanten zeer betrokken bij het leven van de cliënten en bij de woongroep. Cliënten worden begeleid en ondersteund bij de individuele hulpvraag, de ADL, specifieke verpleegkundige handelingen en bij stabiliteit. Bij stabiliteit richt de begeleiding zich op het psychosociaal welbevinden en het in stand houden van de zelfstandigheid en de vaardigheden. Voor de begeleiding van één cliënt wordt er verwacht dat je stevig in je schoenen staat. Dat je van jezelf weet waarom je kiest voor de begeleidingswijze die je op dat moment toepast. Voor alle cliënten geldt dat zij zich eerder afhankelijk dan onafhankelijk opstellen naar de begeleiding toe.


WIJ VRAGEN

  • Je hebt een relevant diploma op niveau 3 of 4.
  • Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep.
  • Je kunt zelfstandig werken, reflecteren op het professioneel handelen en overzicht houden.
  • Je geeft uitvoering aan individuele ondersteuningsplannen.
  • Je beschikt over een flexibele werkhouding. Je bent bereid om slaapdiensten en korte diensten (van circa 4 uur) te werken.
  • Collegialiteit gaat bij jou goed samen met het geven en ontvangen van feedback.
  • Je bent in het bezit van computervaardigheden,
  • Goede communicatieve- en schrijfvaardigheden,
  • Relativeringsvermogen,
  • Humor,


WIJ BIEDEN JOU

Een werkplek binnen een zelforganiserende locatie met enthousiaste medewerkers die werken vanuit de gedachte dat we elkaar te allen tijden nodig hebben, van elkaar kunnen en willen leren en daarom elkaar respecteren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. De functie cliënt(activiteiten) begeleider is ingedeeld in FWG 35. Inschaling is afhankelijk van ervaring.

 

INFORMATIE

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met team Seevancksweg 94, telefoon 0299-459341, of Dannie Struijf, tel. 06-83690096, regiomanager.


SOLLICITATIES

Als je al bij Prinsenstichting werkt, stuur je voor 28 juni 2019 je brief en CV via Afas Insite. Wil je graag bij Prinsenstichting werken, solliciteer dan via de link op www.prinsenstichting.nl o.v.v. vacaturenummer 2019039

 


 


Publicatiedatum: 19 maart 2019 12:16