Menu

Business Controller in Purmerend, 2019036

Vacature

Functiebeschrijving

 

Prinsenstichting is een instelling in de verstandelijke gehandicaptenzorg in Purmerend en maakt deel uit van Stichting De Opbouw. De Opbouw bestaat uit verschillende werkmaatschappijen gericht op Jeugdzorg, Verpleging en Verzorging en Verstandelijk Gehandicaptenzorg.

Het wonen en werken en de vrijetijdsbesteding voor cliënten wordt binnen Prinsenstichting vormgegeven in zelforganiserende teams verdeeld over 8 regio’s. Iedere regio kent diverse woon- en dagopvang voorzieningen. Deze voorzieningen vallen direct onder de verantwoordelijkheid van een regiomanager en worden o.a. ondersteund door teamcoaches.

De afdeling informatiemanagement bestaat uit 3 businesscontrollers en door uitbreiding van werkzaamheden binnen de Prinsenstichting als voor het concern zoeken wij een

 

BUSINESS CONTROLLER
24 – 36 uur per week

 

Ook kandidaten die aan het begin staan van hun carrière en nog niet helemaal voldoen aan opleiding en ervaring worden van harte uitgenodigd om te reageren.

 

WERKZAAMHEDEN

-       Ontwikkelen en optimaliseren van de administratieve organisatie aangepast aan de ontwikkeling naar zelforganiserende teams.

-       Uitvoeren en optimaliseren van de planning & control cyclus zowel intern als ten behoeve van het concern.

-       Deelnemen en uitvoering geven aan diverse projecten op het gebied van digitalisering, decentrale budgettering, management- en stuurinformatie e.d.

-       Ondersteuning geven aan regiomanagers en zelforganiserende teams op het gebied van financiering en control.

 

WIJ VRAGEN

-       Afgeronde HBO / WO opleiding in bedrijfseconomische richting.

-       Kennis van zorgfinanciering.

-       Ervaring met project- en verandermanagement.

-       Analytisch sterk, organisatiesensitief, communicatief vaardig en proactief.

 

WIJ BIEDEN

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Gehandicaptenzorg. Salariëring vindt maximaal plaats volgens FWG 60. Het niveau van inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

WIL JE MEER WETEN?

Voor informatie over deze functie mail je naar Robbert Kramer, manager bedrijfsvoering, r.kramer@prinsenstichting.nl of naar Martin Jorritsma, business controller, m.jorritsma@prinsenstichting.nl.

 

HEB JE INTERESSE?

Werk je al bij Prinsenstichting of bij De Opbouw, solliciteer dan via Afas Insite. Wil je graag bij Prinsenstichting werken, download je motivatie en CV via onze website www.prinsenstichting.nl voor 17 maart 2019.

De gesprekken zijn gepland op:1e gesprek vrijdag 22 maart en 2e gesprek donderdag 28 maart, OP beide dagen in de ochtend.

 

Vacaturenummer: 2019036.

 

Publicatie datum: 4 maart 2019 13:41

Acties