Menu

2017034 VAKANTIEMEDEWERKER

Vacature

Functiebeschrijving

Voor ons vakantieproject 2017 zoeken wij enthousiaste vakantiemedewerkers.

Wij zijn Prinsenstichting en onze hoofdlocatie is in Purmerend. Wij verlenen diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. In onze vakantieprojecten bieden wij vakantiemogelijkheden aan thuis-wonende kinderen en jongeren tot 20 jaar. Deze vakanties worden georganiseerd in een vakantiepark in Andijk of in een aangepaste woonvoorziening in Purmerend.

Vakantieproject Purmerend: is van 22 juli tot en met 12 augustus. De woning biedt plaats aan maximaal 10 kinderen/jongeren. De taken zijn zowel begeleiden als verzorgen van de deelnemers, organiseren van uitstapjes en activiteiten. De meeste kinderen hebben begeleiding nodig bij hun verzorging, voor een enkel kind geldt dat de verzorging overgenomen moet worden.

Er wordt gebruik gemaakt van de faciliteit die op het terrein aanwezig zijn. Er wordt gewerkt met vroege-, dag- en late diensten. Reiskosten worden vergoed volgens de gedraaide diensten op de dienstlijst.

Vakantieproject Andijk: is van 21 juli tot en met 11 augustus. Prinsenstichting huurt een aantal bungalows in een vakantiepark. Elke bungalow heeft ruimte voor maximaal 6 kinderen. Per bungalow werken er 2 begeleiders. Taken: Zowel begeleiden als verzorgen van kinderen en het organiseren van uitstapjes en activiteiten.  Je bent dag en nacht aanwezig in een aaneengesloten periode van 3, 4 of 7 dagen.

Wie zoeken wij?

Heb je een diploma  Z-verpleegkundige, HBO-V, MBO-SPW of vergelijkbaar en heb je zin in leuk vakantiewerk, schrijf ons dan. Ben je nog bezig met één van deze opleidingen en heb je al wel enige ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dan zijn wij óók op zoek  naar jou.

De voorkeur gaat uit naar medewerkers die voor een langere periode, maar minimaal 1 week,  beschikbaar zijn en meerdere diensten achter elkaar kunnen invullen.

Wat bieden wij jou?

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en de opgedane ervaring. Reiskosten naar Andijk worden volledig vergoed. Daarnaast doe je natuurlijk veel nieuwe ervaring op en bieden wij jou een leuke, uitdagende vakantiebaan.

Informatie?

Voor inlichtingen over ons vakantieproject kun je contact opnemen met Margriet Benschop, coördinator, telefoon 06-45386069. Uitgebreide informatie vind je op onze website: www.prinsenstichting.nl

Interesse?

Upload dan je brief en cv via Insite, of op onze website via de knop “solliciteren”.

De vacature sluit op 1 juni  a.s. Het vacaturenummer is 2017034.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, doorplaatsing/overname van wervingsteksten is niet toegestaan.

 

 

Purmerend, 22 maart 2017

Publicatie datum: 22 maart 2017 18:54

Acties